بیش از هزار دانشجو ازجمله نمایندگان تشکلهای مختلف دانشجویی، عصر روز شنبه آخر ماه رمضان سال 95 در دیداری صمیمانه و صریح با حضرت آیتالله خامنهای، حدود پنج ساعت از دغدغههای دانشجویی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نسل جوان سخن گفتند و دیدگاههای رهبری انقلاب را دربارهی «مسائل دانشجویی و دانشگاهی، وظایف مهم دانشجویان در روند مقاومت ملت و موضوعات و مسائل مختلف روز»، از زبان ایشان شنیدند.
در ابتدای این دیدار محمدحسین قائدشرف نماینده دفتر تحکیم وحدت
و 7 نفر از نمایندگان تشکلهای دانشجویی، صحبت کردند.
متن سخنرانی محمدحسین قائدشرف نماینده دفتر تحکیم وحدت در دیدار با رهبری:
آقا جان؛
سلام علیکم؛
این، حرف های سرشار از ارادت فرزندانتان از اتحادیه ی دفتر تحکیم وحدت است.
و از همکاران نزدیکت سخت مراقبت کن، و اگر یکی از آنان دست به خیانت زد و گزارش جاسوسان تو هم آن خیانت را تایید کرد، به همین مقدار گواهی قناعت کرده، او را با تازیانه کیفر کن و آنچه از اموال در اختیار دارد از او بازپس گیر، سپس او را خوار دار و خیانت کار بشمار و طوق بد نامی به گردنش بیافکن.
نامه 35 ام به مالک اشتر نخعی
در این مجال اندک، سریعاً اعلام می داریم که این دلواپسی ها و نقادی ها با ایمان به این حقیقت همراه است که نهال نوپای انقلاب بحمدلله به درخت تنومندی تبدیل شده که دیگر، بادهای کوچک آن رابه لرزه در نخواهد آورد. لذا با دلی سرشار از امید به آینده، اعلام می داریم تضعیف نظام خیانت، توجیه اشتباهات حماقت و اصلاح ضعف ها رسالت است.
امروز یکی از اولویت های مهم اهل بصیرت احیای مفاهیمی چون دشمن و دشمن شناسی است. مبانی ما "جهاد کبیر" است که جهت تبیین این مسئله در بین آحاد اعم از قرآن و عترت شامل درسواره هایی چون ملت باید به کار گرفته شود. این مسئله نیاز به یک حرکت عمومی در کشور دارد. اگر این امر شکل پذیرد "عافیت طلب داخلی" نه از روی "خیانت" و نه از روی "جهالت" قادر و آنگاه دیگر عوامل "غرب گرا" نخواهد بود که از آمریکای جنایت کار که دشمن تمام عیار این ملت است چهره ای بزک کرده برای نسل جوان به نمایش بگذارند.
اگر دشمن را شناختیم دیگر لحظه ای در شعار مرگ برآمریکا تردید نخواهیم کرد! به دست های آلوده ی استکبار پشت فجایای خون بار منطقه پیداست. تبیین "استراتژی کلی دفاعی کشور" صورت اصولی و نظام مند از جمله موارد مغفول مانده در کشور است. متاسفانه نمی توان امیدی به صدا و سیمای اسف بار جمهوری اسلامی ایران بست. (البته می دانیم این حرفا از صدا و سیما پخش نخواهد شد.) لذا پیشنهاد می دهیم دستگاه های دفاعی امنیتی کشور مانند سایر کشور های قدرتمند این مسئله را نیز در زمره ی ماموریت های خود تعریف نمایند. در این کار، نه از سیاسیون "کت و شلواری" که حتی صدای گلوله را نشنیده اند بلکه از افراد متخصص نظامی برای تبیین استفاده نمایید، که کلام آنها بیشتر مورد اعتماد ملت است.
امروز در کنار دروس معارف می توان این مسئله را با ادبیات علوم دفاعی توسط افسران با تجربه به نسل جوان درون دانشگاه در حد اطلاعات پایه آموزش داد. امروز عموم مردم ما باید بدانند که چرا مدافعین حرم در 600 کیلومتر دورتر از زینبیه به دفاع از اسلام می پردازند. امروز همه باید بدانند که چرا "بشار اسد" خط قرمز ایران است و ما نه تنها دلایل شرعی بلکه دلایلی کاملا عقلی، در این باب داریم.
پیشوای ما
سوالاتی در ذهن ماست که موجب نگرانی ما گشته است شما استاد مسلط بر تاریخ صدر اسلامید. می دانید چرا گروهی که با رسول خدا بودند "علی" را رها کردند، صریحا اعلام می کنیم که ما خود را رویش های انقلابی این نسل می دانیم ما از برخی انقلابیون قدیم می پذیریم، که از مسیر خود پشیمان گردند و از کشتی انقلاب پیاده شوند، می پذیریم خسته شوند و بخواهند زندگی مرفهی داشته باشند. اما اجازه نمی دهیم به اسم امام به اسم انقلاب اشرافی گری نمایند. اجازه نمی دهیم برای اشرافی گری خود و فرزندان " شان چهره و آرمان های انقلاب را تغییر دهند. حال با صراحت دانشجویی سوالی از حضرت عالی داریم: امروز ما در مسئولین بلند پایه ی نظام چنین افرادی را به وضوح و آشکارا می بینیم . آیا ما در مصادیق اشتباه می کنیم و اگر این چنین نیست چرا با این افراد برخورد صورت نمی گیرد؟
رهبری عزیز
حمایت های مستقیم و غیر مستقیم شما از دولت از جمله نام گذاری امسال و سال گذشته بر کسی پوشیده نیست. می دانیم که نجات کشور و البته نجات دولت نیز، در گرو پایبندی به اقتصاد مقاومتی ست. ما دانشجویان نگران این مسئله ایم که دولت به مانند سال گذشته از ظرفیت های بوجود آمده توسط این نامگذاری استفاده ی لازم را نکند.
در سال 91 لیستی مشتمل بر معرفی چند هزار کانال که نقاط اصلی وابستگی اقتصاد کشور به خارج است تهیه گردید. اما تاکنون اقدامی جهت احصاء، دسته بندی و ارجاء این اقلام به دانشگاههای مادر که دارای توان علمی جهت تولید هستند، صورت نگرفته است. انجام این امر ضمن تقویت رابطه ی صنعت و دانشگاه و تولید دانش بنیان موجب میشود ما دانشگاهیان نیز بتوانیم نقش خود را در مسئله ی اقتصاد مقاومتی ایفا نماییم.
البته ما این مسئله را به وزیر محترم علوم پیشنهاد دادیم و ایشان استقبال گرمی نمودند. حال منتظر میمانیم تا عملکرد ایشان را در این زمینه تا سال آینده ببینیم.
رهبر فرزانه ی انقلاب
افرادی که در دولت سازندگی سبک زندگی مردم را هدف قراردادند و مسئله ی ساده زیستی را از ادبیات عمومی جامعه حذف نمودند، اقشار مستضعف را کم برخوردار خواندند و قس علی هذا، که منجر به نطق تاریخی شما تحت عنوان "عبرت های عاشوایی" شد امروز در شکل دیگری در حال ادامه ی مسیر خود هستند اما این بار این مسئله نه دولت بلکه پایه و پی نظام را خواهد کند. این هشدار ما دانشجویان برای نظام است.
چرا که از شما آموختیم آنگاه که فرمودید مگر خدا با من و شما قوم و خویشی دارد؟ مگر خدا با جمهوری اسلامی و با این اسم قوم خویشی دارد؟ من و شما هستیم که باید معین کنیم این جمهوری، اسلامی است، یا اسلامی نیست، این هم در رفتار ماست!
بر اساس مصوبه ی مجمع تشخیص مصلحت نظام در باب محرمانه بودن دارایی های مسئولین که مشخصا به عدم شفافیت دامن می زند. اجازه می خواهیم که از این جایگاه مسئولین محترم نظام را به نکته ای یادآور شویم:
ما زیاران چشم یاری داشتیم خود غلط بود آنچه می پنداشتیم
ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام جناب آقای اکبر هاشمی رفسنجانی،
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران جناب آقای حسن روحانی،
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای علی لاریجانی،
ریاست محترم قوه ی قضائیه ی جمهوری اسلامی ایران جناب آقای آملی لاریجانی؛
معتقدیم این مصوبه بر خالف مصلحت نظام است و از حضرت عالی به عنوان رهبر جمهوری اسلامی تقاضا داریم که تجدید نظر جدی در قوانین شفافیت مالی صورت پذیرد.
ضمن تشکر ویژه از شما بابت اهتمام ویژه تان به مسئله ی بورسیه ها، بایدعرض کنیم که متاسفانه علیرغم رفع مشکل تحصیلی دانشجویان بورسیه، شواهد حاکی از آن است که "پروژه ی سیاه سازی" پرونده ی این نخبگان در حال اجراست تا در گیر و دار جایابی در کرسی های هیات علمی که هدف اصلی پرورش این نیروهاست بمانند و یا به جای جذب در دانشگاه های مادر، روانه ی دانشگاه های درجه 5 و4 شوند.
جلوگیری از این ظلم نیازمند پیگیری مجدد و مستمر می باشد. و اما مسئله ی ازدواج که به لطف موانع فرهنگی و اقتصادی موجود به معضل ازدواج تبدیل شده است. سوال این است که با وجود تاکیدات مکرر شما آیا اتاق فکر کارآمد و مشخصی در این خصوص وجود دارد؟ زیرا ما تا کنون خروجی مشخص و قابل قبولی از شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت ورزش و جوانان ندیده ایم.
موضوع ازدواج دانشجویی در دهه ی 60 از جانب شما مطرح شد. برای تسهیل این مهم تاکنون چه اقداماتی صورت گرفته است؟
طبق بررسی های کارگروه ازدواج دفتر تحکیم وحدت، مجموعا 700 هزار دانشجو در استان تهران تحصیل می کند که 240 هزار نفر آنها دانشجوی تحصیلات تکمیلی یعنی دارای سن مناسب و یا بالا برای ازدواجند که در کمال نا باوری توسط دانشگاه ها و یا اساتید حتی به آنها مجوز شاغل بودن و کسب درآمد نیز داده نمی شود.
تعداد ازدواج های دانشجویی در بین این 700 هزار نفر تامل برانگیز است. متاسفانه باید گفت که در سال گذشته تنها 3500 مورد ازدواج دانشجویی در تهران به ثبت رسیده است.
یکی از مسائل اصلی دانشجویان مسئله ی مسکن و خوابگاه متاهلی ست. در کل استان تهران تنها و تنها "برخوردار ترین استان کشور" است. ما 1000 واحد خوابگاه متاهلی وجود دارد و این آمار ها متعلق به معتقدیم که حل این معضل به عزمی جزم برای راه اندازی "مسکن مهر دانشجویی" نیازمند است.
اما در باب مسائل فرهنگی کشور و دانشگاه ها؛
به صراحت خدمتتان میگوییم آن دغدغه هایی که شما در باب مسائل فرهنگی دارید نه وزرا و نه معاونین آن ها ندارند. در یک طرف وزارت فرهنگ و ارشاد است، کار مدون فرهنگی که نمیکند هیچ، فیلم هایی را مجوز می دهند و حمایت می کنند که خود وزیر شرم دارد از انتصاب آن ها به مجموعه ی خود. هنگامی که کارمندان وزارت ارشاد؛ بیرون و درون وزارت خانه دو جور ظاهر و زندگی دارند وضع بهتر از این نمیشود.
در دانشگاه ها نیز بگونه ای
حضرت عالی میفرمائید اردوی مختلط، کنسرت، کذا و کذا ، آقایان مسئله را میپیچانند، برخی گستاخانه میگویند به رهبری اطلاعات غلط میدهید. معاون فرهنگی وزارت علوم، به اذعان وزیر هیچ برنامه مدون فرهنگی ندارد و زمان خود و پول بیت المال را صرف حمایت های سیاسی از گروهی میکند که هنوز در 88 مانده اند و پیام تاریخی 9 دی را درک نکرده اند. ما در حضور شما به مسئولینی که آن پایین نشسته اند میگوئیم شما فردای قیامت باید پاسخگوی دردهای فرهنگی دانشگاه باشید.
اما این کلام ما وارثان خمینی کبیر و شاگردان امام خامنه ای در دفتر تحکیم وحدت است :
" تا شرک و کفر هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم
مهمترین محورهای سخنان نمایندگان تشکلهای دانشجویی به این شرح است:
- ابراز نگرانی از خطر استحالهی درونی بهوسیلهی افراد و جریانهایی که اعتقاد عمیقی به مبانی انقلاب و امام ندارند
- ضرورت اصلاح ساختارهای فسادآور در نظام بانکی و اداری و برخورد قاطع با مفسدان و متخلفان
- انتقاد از عدم پایبندی جدی برخی مسئولان به اصول قانون اساسی و سیاستهای نظام در عرصههای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی
- ضرورت تبیین نحوهی مطالبهگری دانشجویان در قبال اشکالات و نواقص
- انتقاد از زدن برچسبهای سیاسی به مطالبهها و پیگیریهای دانشجویی از مسئولان
- تبیین صریح و روشن اصول دفاعی کشور برای مردم و جوانان و بیان علت حمایت از مقاومت در منطقه
- انتقاد از رواج اشرافیگری در میان برخی مسئولان
- انتقاد از بیتوجهی مسئولان وزارت علوم به مسائل فرهنگی
- ایجاد تسهیلات مناسب برای ازدواج آسان دانشجویان
- انتقاد از ایجاد زمینهی نفوذ بیگانگان به دانشگاهها تحت عنوان دیپلماسی علمی
- اظهار نگرانی از نفوذ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و آموزشی بیگانگان تحت عنوان جهانیسازی
- انتقاد از تلاش برخی برای تسری مدل برجام به مسائل منطقهای، دفاعی و حقوق بشری
- چگونه باید در مقابل جریان غیرانقلابی داخل نظام ایستاد تا دو قطبی ایجاد نشود؟
- انتقاد از اظهارات شعاری برخی مسئولان در موضوع اقتصاد مقاومتی
- نتقاد از عملکرد شهرداریهای کلانشهرها و گسترش بیمحابای مراکز تجاری و تبعات سوء فرهنگی اجتماعی این مراکز
- ضرورت جوانگرایی در بدنهی مسئولیتی کشور
- انتقاد از برخی برخوردهای قضایی با بعضی مطبوعات و تشکلهای دانشجویی و صنفی
- لزوم تبیین شیوهی تعامل با معتقدین به نظام که دارای دیدگاههای متفاوتی هستند
- اظهار نگرانی از پروژهی آرمانزدایی از انقلاب اسلامی در سیاست خارجی
- انتقاد از عملکرد برخی مسئولان قضایی و عدم اطلاعرسانی شفاف دربارهی احکام دادگاهها
- انتقاد از مسکوت ماندن طرح نظارت بر عملکرد نمایندگان مجلس
- گلایه از عملکرد برخی مسئولان در توجیه دشمنیهای آمریکا و تلاش برای بزک کردن چهرهی آمریکا
- انتقاد شدید از برخورد نکردن با کارشکنیها و نقض برجام از سوی آمریکا
- ضرورت تدوین سند بالادستی برای پیشرفت روستاها و گسترش فعالیت گروههای جهادی در مناطق محروم
- اهمیت چشمانداز ۲۰ سالهی جمهوری اسلامی و روند نامناسب کنونی در دستیابی به اهداف آن
دفتر مرکزی: تهران،
09128513265
نوشتن دیدگاه