در بیست و هفتمین شماره هفته نامه ویدئویی #دو_خط ببینید:
◀️خاطرات تلخ پژو!
◀️ ابتکار بی ابتکار!
◀️ بدترین گزینهِ بالابردن کیفیت خودرو!
◀️ مرثیه ای برای کودک ۵۰ ساله!
✅ در این شماره از هفته نامه #دو_خط، به طور خلاصه و اجمالی به آسيب شناسي صنعت خودرو و بررسي راهکارهاي ارتقاي صنعت خودرو و ضرورت توجه به نوآوريهای بومي پرداخته شده است.
❎ آیا منطق افزایش واردات ساختههای صنعتی لزوما به شکل گیری رقابت و نهایتا افزایش کیفیت تولید داخل منجر میشود؟
❎ آیا وزارت صنعت با توجه به قرارداد جدیدش با شرکت پژو، تصمیم گرفته است، طراحی و توسعه بِرند بومی را برای همیشه کنار بگذارد و خودروسازی در ایران صرفا به مونتاژکاری تبدیل شود؟
❎ وارد کردن خودروهایی که 14 سال پیش، آن را فاقد هرگونه آینده دانسته و جلو تولید داخلی آن را گرفته بودند، نتیجه یک تحلیل غلط از آینده اینگونه خودروها بوده یا منافع اشخاص یا انحصار شرکتهایی در خطر بوده است؟
❎ چه زمانی میتوان امید داشت که صنعت خودرو رشد کند و منجر به افزایش کیفیت تولیدات داخلی شود؟ با ادامه مونتاژ کاری یا توجه به تولید داخلی و پشتیبانی از قطعه سازان؟
دفتر مرکزی: تهران،
09128513265
دیدگاهها
شما باید اندازه فیلم رو به 1280 * 720 تغییر بدید و با فرمت mp4
....
پاسخ مدیر:
با سلام و احترام.
ممنون از اینکه انتقاداتتون رو با مستضعفین درمیون میزارین.
این اندازه ویدئوها رو بخاطر این انتخاب کردیم که هنوزهم در ایران اکثر تلویزیون ها و ویدئوپروژکتورها و جاهایی که بالقوه و بالفعل کلیپ های مستضعفین رو پخش میکنن از سیستم قدیمی PAL استفاده میکنن. برای اینه که از همون سیستم استفاده میکنیم.
البته درباره پسوند MP4 عرض کنم الان تقریباً تمام فایلهای اصلی کلیپهایی که تولید یا منتشر میکنیم MP4 هستن و کیفیت موبایلی هم که MP4 بوده و هست.
فقط کیفیت پائینش رو که خود سرور میسازه بصورت FLV خروجی میده تا بتونه حجم فایل رو پائینتر بیاره.
البته در قالب جدید که ان شاءالله به زودی رونمایی میشه احتمالاً دیگه خبری از FLV نیست!
موفق باشید.
یاعلی
آقا یک پیشنهاد دیگه هم دارم.
دولت آقای روحانی و حامیانش قبل از برجام وعده های بسیاری می دادند اما بعد از برجام حرفهایشان را عوض کردند.
مثلا آقای روحانی از برداشته شدن بالمرررره! ی تحریم ها سخن می گفت اما بعد از برجام می گوید هنوز که 25 سال نگذشته است! و یا روزنامه های طرفدار دولت حل مشکلات اقتصادی رو در گرو برجام می دانستند اما بعد از اون نوشته اند که اصلا مگر برجام برای رفع مشکل اقتصادی انجام شد؟!!
نمونه های بسیاری در اینباره وجود دارد.
حالا پیشنهاد من اینه. شما اگه می تونین بصورت مستند و مصداقی این تناقضات رو بصورت دو پلانی یعنی موضع فلانی قبل از برجام .... بعد از برجام رو نشون بدید.
موفق باشید.
ممنون از بابت مطالب خوبتون