بیست و دومین قسمت از هفته نامه دو خط
✳️ در این شماره از هفته نامه به طور ویژه و البته اجمالی به موضوع، خصوصی سازی آموزش و پرورش و نسبت آن با عدالت در حوزه آموزش پرداخته شده است.
✳️ به طور خلاصه در این شماره به نسبت خصوصی سازی حوزه آموزش و پرورش با قانون اساسی و سیاستهای کلی ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش پرداخته شده که آیا اساسا طبق اسناد بالادستی امکان این واگذاری به بخش خصوصی وجود دارد؟
✳️ استدلال میشود که بخش خصوصی از کیفیت آموزشی بیشتری برخوردار هست. آیا به واقع اینچنین هست؟ و آیا راه حل این است که آموزش و پرورش نسل های آینده کشور را به همین راحتی رها کرده و به عده ای (بخش خصوصی) سپرد که احتمالا به منافع مادی خود بیش از هرچیز دیگری می اندیشند؟
✳️ نتیجه این خصوصی سازی چه خواهد بود؟ آیا با پیگیری این سیاست، حوزه آموزش و پرورش تبدیل به یک بنگاه اقتصادی و سود محور نخواهد شد؟
✳️ آیا می توان امید داشت، خصوصی سازی باعث دامن زدن به اختلاف طبقاتی و مایه گردش و تداول ثروت در دست اغنیا و مرفهین، نشود؟
✳️ آیا نتیجه این رویکرد چیزی غیر از آن موضوعی است که رهبر معظم انقلاب پیش از این اشاره کرده اند که : «جمعى از کودکان امروزِ ما بدون هیچ دلیلى (جز اینکه یا پول دارند یا در یک منطقهى برخوردار زندگى مىکنند) از عالىترین تحصیلات برخوردار خواهند شد و یک عده ى دیگر در سطوح بسیار پایینى خواهند ماند، پیش نخواهند رفت و استعدادهایشان رشد نخواهد کرد»؟
—---------------
ارتباط با سردبیر هفته نامه ویدئویی دو خط:
@Dokhateditor
—----------------------
به کانال تلگرامی هفته نامه ویدئویی #دو_خط بپیوندید؛
@dokhat
دفتر مرکزی: تهران،
09128513265
دیدگاهها
اصلا مناسب نیست ....
من توصیه میکنم قالب فیلم هاتون رو با 1280.720 تنظیم کنید ....
این اندازه ای که استفاده میکنید در نمایش مشکلاتی رو بوجود میاره ....