نرم افزار مبدل نصب نیست.
منادیان آزادی

مارتین لوترکینگ/ بازنشر

گزارش مشکل
Loading the player...
مارتین لوترکینگ/ بازنشر/ / به مناسبت سالروز درگذشت بابی ساندز منادیان آزادی,مارتین لوتر,لوتر کینگ,لوترکینگ,مارتین لوترکینگ,سیاهپوستان,برده داری,آمریکا
7896

نمایش ویدئو در وب سایت شما

منادیان آزادی، مارتین لوترکینگ
به گزارش جبهه جهانی مستضعفین، مارتین لوتر کینگ در 15 ژانویه 1929 متولد شد و در 4 آوریل 1968 از دنیا رفت. پدر و پدربزرگ وی به عنوان روحانی کلیسا فعالیت داشتند و خود وی نیز سال های آخر عمرش را، به عنوان روحانی در کنار پدرش فعالیت می کرد.

وی در جرجیا به مدرسه عمومی رفت و در 15 سالگی فارغ التحصیل شد. در سال 1948 از کالج مورهاوس مدرک لیسانس خود را در آتالانتا گرفت. پدر و پدربزرگ وی هر دو از این دانشگاه فارغ التحصیل شده بودند.

پس از سه سال تحصیل در دانشگاه، وی در دانشگاه سفیدپوستان بورسیه شد. سپس تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه بوستون گذراند در سال 1953 به تحصیل در مقطع دکتری روی آورد و در سال 1955 دکترای خود را از این دانشگاه دریافت کرد. او در بوستون با کورتا اسکات، بانوی جوان هنرمندی آشنا شد و با وی ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو پسر و دو دختر بود.

در سال 1954 مارتین در کلیسای باپتیست آلاباما کشیش شد. او که همیشه در احقاق حقوق شهروندان خصوصا هم نژادهای سیاهپوست خودش فعالیت‌های زیادی داشت، در آن زمان عضو شورای ملی پیشرفت رنگین پوستان شد. این سازمان در میان سازمان های هم نوع خود پیشرو بود.

او در سال 1955 آماده بود تا رهبری نخستین تظاهرات مسالمت آمیز سیاهپوستان را در تاریخ آمریکا بر عهده بگیرد. در این تظاهرات، سیاهپوستان استفاده از اتوبوس ها را به مدت 382 روز تحریم کردند. در دسامبر 1956، دادگاه عالی آمریکا اعلام کرد جداسازی اتوبوس ها بر خلاف قانون اساسی است و سفیدپوستان و سیاهپوستان باید به میزان مساوی حق استفاده از خیابان ها و اتوبوس ها را داشته باشند. کینگ در طول مدت تحریم، دستگیر شد، خانه اش بمب گذاری شد، تهدید شد، اما هیچ یک از این ها در اراده او خللی وارد نکرد.

در سال 1957، او به رهبری کنفرانس مسیحیان جنوب برگزیده شد. این سازمان برای تحقق بخشیدن به جنبش های حقوق اجتماعی تاسیس شده بود. او ایده این سازمان را از دین مسیحیت، و شیوه های عملی آن را از گاندی گرفته بود.

در یک بازه زمانی 11 ساله، از سال 1957 تا 1968، کینگ بیش از 6 میلیون مایل سفر کرده و 2500 مرتبه سخنرانی کرد و هر کجا که بی عدالتی و تظاهرات و اعتراض بود ظاهر می شد.

در این مدت زمان، 5 کتاب و چندین مقاله منتشر کرد و تظاهرات های گسترده ای در بیرمنگام و آلاباما برگزار کرد که توجه همه دنیا را به خود جلب کرد. همچنین "نامه ای از زندان بیرمنگام" او بیانیه ای بی نظیر در انقلاب سیاهپوستان به حساب می آمد. او برای گرفتن حق رای سیاهپوستان مبارزه کرد. مارتین در تظاهراتی مسالمت آمیز، با حضور 250 هزار نفر در واشنگتن دی سی، سخنرانی معروف خود "رویای دارم" را بیان کرد.

وی بیش از بیست بار دستگیر شد، پنج مدرک افتخاری کسب کرد، و توسط مجله تایم، در سال 1963 مرد سال نامیده شد. او نه تنها رهبر سمبلیک سیاهان آمریکا، بلکه تبدیل به چهره ای شاخص برای تمام دنیا شد.

مارتین لوتر کینگ در سن ۳۵ سالگی، جوان ترین فردی بود که جایزه صلح نوبل را دریافت کرد. او پس از اینکه از دریافت این جایزه مطلع شد اعلام کرد، پول حاصل از این جایزه را که 54.123 دلار بود به جنبش های حقوق بشری اختصاص خواهد داد.

مارتین لوتر کینگ، در 4 آوریل 1968، در حالی که در بالکن اتاقش در هتلی در ممفیس تنسی ایستاده و خود را برای رهبری یک تظاهرات در حمایت از کارگران جمع آوری زباله آماده می کرد، ترور شد.
 

پارامترهای مرتبط

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید


انصار کلیپ
سایت آوینی
عمارکلیپ
بچه های قلم
مای مدیا
مبین مدیا
اویس
مستضعفین
فرهنگ نیوز


دفتر مرکزی: تهران،

09128513265

Info[@]mostazafin.tv

آخرین کانال های ثبت شده

  • nambTottwono
  • AndrewNubre
  • RobertArori
  • davidArori
  • Anya80Et
مستضعفین تی وی

Template Design:Dima Group