یک هیات آمریکایی در سکوت رسانهای و بدون توضیح مقامات دعوت کننده و وزارت خارجه وارد کشور شده و با چند مقام دولتی هم گفتگو کرده است.
ریاست این هیات ۳۰ نفره بر عهده فردی نام "ژوئل هانتر"، رئيس كليساهاي فلوريدا است که از چهارم خردادماه با عنوان "هیات مذهبی" وارد ایران شده اند.
بر اساس شنیدههای خبرنگار جهاننیوز، این هیات با هماهنگی مرکز گفتوگوی ادیان و تمدنهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی وارد کشور شده است.
بنابر اطلاعات موجود، ژوئل هانتر مشاور امور معنوی اوباما است که در شورای مشورتی اعتقادی اوباما حضور دارد. وی نقش بسیار پر رنگی در پیروزی تیم باراک اوباما - جو بایدن در رقابتهای انتخاباتی سال ۲۰۰۸ داشته است و به واسطه این اقدامات، به عنوان مشاور در کاخ سفید مشغول به فعالیت شد.دانشگاه ادیان و مذاهب خبر دیدار هیات آمریکایی را با استفاده از لفظ "مشاور معنوی رئیس جمهور" برای هانتر، پوشش داده است.
هانتر که از بزرگترین کشیش های اوانجلیست است، بعد از مرگ "جری فال ول" توانسته جای وی را بگیرد. استفاده گسترده از فیس بوک، وب کست و شبکه های ماهواره ای از خصوصیات اوانجلیستهاست. اوانجلیستها، همان مسیحیان صهیونیست هستند که جمعیت آنان در آمریکا نزدیک به هفتاد میلیون نفر (یک چهارم جمعیت آمریکا) است.
البته ژوئل هانتر یکی از کشیش های روشنفکر آمریکایی است که ظاهراً مخالف توسعه اسلام هراسی هست. هانتر، همچنین در برخی موارد نیز جزو منتقدان دولت اوباما بوده است. به عنوان مثال، او درباره امضای قانون آزادشدن ازدواج همجنسگرایان توسط اوباما، واکنش نشان داد و این اقدام را نادرست خواند.
اولین بار روزنامه صهیونیستی هاآرتص بود که خبر از اعزام این گروه آمریکایی به ایران داد.
این هیات تاکنون چند برنامه و نشست در تهران و اصفهان داشته است و هم اکنون در شهر اصفهان حضور دارد.بر اساس این گزارش، به نظر می رسد سفر این هیات از سوی دستیار جنجالی رئیس جمهور طرح ریزی شده اما هدف اصلی وی از این اقدام اعلام نشده است.گفتنی است، هفته گذشته هم یک "هیات اقتصادی" آمریکایی به ایران سفر کرده بود و به دنبال گشایش نمایندگی اپل در ایران بود.
با توجه به سفرهای مقامات غربی در چند ماهه اخیر که همواره با حاشیه و جنجال و در عین حال پنهان کاری وزارت خارجه همراه بوده، سفر این هیات مذهبی آمریکایی هم شبهاتی را ایجاد کرده است.
نخستین سوالی که در این باره وجود دارد این است که مرکز گفتوگوی ادیان و تمدنهای سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با چه هدفی از این هیأت برای حضور در ایران دعوت به عمل آورده است؟
سوال دوم اینکه آیا درباره این سفر با دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی هماهنگی شده یا همانند سفر مقامات اروپایی ممکن است جنجال جدیدی از آن برخیزد؟
و در نهایت آیا این سفر در راستای پروژه "بزک کردن آمریکا" از سوی طیف غربگرا برای فرستادن پالس های مثبت به مقامات آمریکایی است؟
باید به افکار عمومی حق داد که پاسخ این سؤالات را از مقامات مسؤول در دولت دریافت کند.
زماني که اروپائيان به فتوحات مسلمانان دراسپانياواندلس حمله ور شدند بعدازهشت قرن مسيحياني که هنوزمسلمان نشده بودند به جرم گرفتن خلق وخوي مسلماني زنده زنده درآتش سوزانده شدند.گوستاولوبون نويسنده فرانسوي روايت گراين وقايع است ويکي ازعلل شکست مسلمانان را خيانت سران کشورهاي اسلامي دربستن قرارداد با غرب برسرتبليغ اديان وورود کشيشهاي مسيحي به سرزمينهاي مسلمان نشين وسست شدن عقائد ذکرميکند مسئولين متوجه خيانتي که خواسته يا ناخواسته ميکنندباشند
دیدگاهها
اما مردم هوشیارند و منتظر ندای رهبری