یادداشت:
تلاش بخشی از جریانات سیاسی اعم از مدعیان اصولگرایی و اصلاح طلب نسبت به ایجاد تردید در ادامه مسیر تهاجم به مواضع غرب درباره ایران، به بهانه بی نتیجه بودن این تلاش ها و مواجه کردن کشور با مشکلات اقتصادی و تحت عنوان پرهیز از رفتار ماجراجویانه و عیان گویی این ادعا، پدیده ایست که علاوه بر مشتبه کردن فضای انتخابتی امروز برای پاره ای خواص و عوام جامعه بسیاری از اصول روشن انقلاب اسلامی را نیز زیر سوال برده است.
با تشدید موفقیت های جمهوری اسلامی در صحنه های مختلف بین المللی ، نظامی ، علمی و... از سوی دیگر شکست های پی در پی دشمنان نظام در کند کردن حرکت جمهوری اسلامی ، نظام های استکباری را دست بکار فشار همه جانبه ای این بار در حوزه اقتصاد علیه ملت ایران کرد.
با دستیابی ایران اسلامی به رشد علمی برتر دنیا ، فناوری های خاص مانند پرتاب ماهواره و پیروزی های بین المللی مانند تاثیرگذاری عمیق در عراق و نفوذ در کشورهای حوزه بیداری اسلامی و شکست های چند ساله رژیم صهیونیستی در برابر پرورش یافتگان نظام جمهوری اسلامی و از سوی دیگر حمایت های همیشگی توده های ملت ایران از مواضع نظام و سرسختی در برابر فشارهای غرب، نظام استکباری سیاست های خود را به تغییر رویکردهای مردم ایران معطوف کرده و با اعمال تحریم های بی سابقه سعی در اعمال فشار اقتصادی و تسلیم مردم ایران نمود. اما تجربه 30 ساله نظام جمهوری اسلامی و مردم در مواجهه با تحریم ها و همچنین قدرت گرفتن زیرساخت های اقتصادی کشور و تاکید های رهبری بر جهاد اقتصادی در طول چند سال اخیر بعید به نظر می رسید که تحریم کنندگان بتوانند تاثیری بر رفتار مردم ایران بگذراند.
اما در این حال چیزی که توانست تاثیر تحریم غرب را در ایران افزایش دهد فعالیت سیاسیون واداده در برابر غرب یا بعضا خسته و شاید حتی مرتبط با غرب بود که با ایجاد جریان تردید و دلهره در فضای کشور جاده اثر گذاری تحریم ها را صاف می کنند. این جریان باایجاد تردید از دستیابی جمهوری اسلامی به موفقیت های روشن امروز و تردید در امکان تحمل تحریم ها از سوی نظام و همچنین تردید در امکان دنبال کردن شعارهای انقلاب به خاطر شدت فشارهای اقتصادی دشمن ، نظام و مردم را به نرمش و سازش با غرب دعوت می کنند.
این جریان در انتخابات پیش رو نیز با همین رویکرد سعی در معطوف کردن مردم به سمت نامزدهایی را دارد که بیشترین نرمش را بتوانند در برابر غرب داشته باشند و در این میدان هرچقدر هم که موفق شوند یعنی توانسته اند بخش از آرمان های انقلاب را متوقف کنند. البته با روحیاتی که از ملت حماسی ایران دیده شده مشخص است که اقبال مردم به چنین افرادی پایین است و ایندسته از نامزدها نیز تا کنون سعی کرده اند مواضع خود را خیلی عیان مطرح نکنند و با باور به وعده های الهی ان شاء الله ملت ایران در انتخابات پیش رو باز هم دشمنان نظام را کرده خود پیشمان خواهند کرد
در آخر مرور نگاه رهبر معظم انقلاب فاصله جریان تردید را با خط اصیل انقلاب روشن خواهد نمود:
ایشان می فرمایند:
"این روسیاههاى بدمحاسبهگر خیال میكنند ما امروز در شرائط شِعب ابىطالبیم. اینجور نیست. ما امروز در شرائط شِعب ابىطالب نیستیم؛ ما در شرائط بدر و خیبریم. ما در شرائطى هستیم كه ملت ما نشانههاى پیروزى را به چشم دیده است؛ به آنها نزدیك شده است؛ به بسیارى از مراحل پیروزى، با سرافرازى دست پیدا كرده است. امروز مردم ما را از محاصرهى اقتصادى میترسانند؟ با این حرفها، با این ترفندها میخواهند مردم را از صحنه بیرون كنند؟ مگر چنین چیزى ممكن است؟ امروز میخواهند در ارادهى مسئولین اختلال ایجاد كنند؟ «قل هذه سبیلى ادعوا الى الله على بصیرة انا و من اتّبعنى»؛ این راهى است كه با بصیرت انتخاب شده است، این راهى است كه با مجاهدت باز شده است، این راهى است كه با خون عزیزترینها هموار شده است. ما از این راه رفتیم، به قلههائى هم دست پیدا كردیم. ما متوقف نمیشویم، انشاءالله پیش میرویم؛ ولى تا امروز هم به قلههاى بسیارى دست پیدا كردهایم."
معظم له در جای دیگر با شاره به ثبات قدم حضرت امام خمینی(ره) می فرمایند:
"تا روزهاى آخر زندگى، هيچ كس در حرف و عمل امام بزرگوار ما، نشانى از افسردگى و ترديد و خستگى و وادادگى و تسليمطلبى پيدا نكرد. بسيارى از انقلابىهاى دنيا وقتى كه از دوران جوانى خارج ميشوند و به پيرى ميرسند، دچار ترديد ميشوند، دچار محافظهكارى ميشوند؛ حتّى گاهى حرفهاى اصلى خودشان را هم پس ميگيرند. بيانيههاى امام در سالهاى آخر عمر، حتّى از سخنان سال ۴۲ ايشان گاهى انقلابىتر بود، تندتر بود، قوىتر بود؛ پير ميشد، اما دل او جوان بود، روح او زنده بود."
و امام نگاه حضرت امام به فشارها و تهدید ات دشمنان نظام خواندنی است که ایشان در جایی می فرمایند:
" به من می گویند اینگونه حرف نزن در روابط ما با آمریکا قدری خطر می افتد، ای الهی که به خطر بیافتد این روابط. ما روابط با آمریکا را می خواهیم چه کنیم. رابطه ما با انها رابطه ظالم و مظلوم است ، غارت شده و غارتگر. آنها مایلند با ما روابط داشته باشند، احتیاج دارند، ما چه احتیاجی داریم به آنها؟ آمریکا آنطرف دنیاست او میخواهد اینجا بازار داشته باشد، آنها طمع دارند نفت ما را بخورند، ما که بنا نداریم ظلمی به کسی کنیم، مظلوم هم نخواهیم شد.
ما محکوم همه قدرت ها باشیم چه بهتر، آن کاری که اینجا شد باید هم اینها را عصبانی کند.
من به کسانی که میگویند سازش کنید با غرب می گویم و بارها گفته ام ما ذلت را نخواهیم پذیرفت برای اینکه رابطه با ابرقدرت داشته باشیم. شرافتی نیست رابطه با آمریکا و امثال آمریکا "
تهيه شده در واحد مانيتورينگ مستضعفين MOSTAZAFIN.TV
اين کليپ را ميتوانيد در 4 نسخه ببينيد و دانلود نماييد
دفتر مرکزی: تهران،
09128513265
نوشتن دیدگاه